Üzüm Konservesi

Paylaş

Üzüm Konservesi

Üzüm, Su, Şeker*, Yapı Düzenleyici Kalsiyum Klorür (E509), Asitlik Düzenleyici Sitrik Asit (E330)
*Sözleşmeye göre hafif şuruplu ya da şuruplu olarak üretilebilir.

Yetiştiği Bölgeler

Manisa

Hasat Dönemleri

Ağustos, Eylül, Ekim

Beyan

GDO İçermez.
Alerjen İçermez.
Vegan.
Vejetaryen.
Radyasyon uygulanmamıştır.

Ürün Özellikleri

pH < 3,5
Hafif Şurup (14-17 °Bx)
Şurup (17-19°Bx)

Raf Ömrü (ay)

36

Menşei

Türkiye

Teneke Boyutu

Süzme (g)

Net (g)

Brüt (g)

Ø 153 x 242 mm (5 kg)
2700
4250
4600