Mandalina Dilim Konservesi

Paylaş

Mandalina Dilim Konservesi

Mandalina, Su, Şeker*, Yapı Düzenleyici Kalsiyum Klorür (E509), Asitlik Düzenleyici Sitrik Asit (E330)

*Sözleşmeye göre hafif şuruplu, şuruplu veya ağır şuruplu olarak üretilebilir.

Yetiştiği Bölgeler

İzmir, Aydın, Mersin, Adana, Antakya

Hasat Dönemleri

Kasım, Aralık, Ocak

Beyan

GDO İçermez.
Alerjen İçermez.
Vegan.
Vejetaryen.
Radyasyon uygulanmamıştır.

Ürün Özellikleri

pH < 3,5

Hafif Şurup (14-17 °Bx)
Şurup (17-19 °Bx)

Kırık:
%5
%10
%15
%20

Raf Ömrü (ay)

36

Menşei

Türkiye

Teneke Boyutu

Süzme (g)

Net (g)

Brüt (g)

Ø 73 x 80 mm (300 g)
175
312
400
Ø 73 x 110 mm (420 g)
230
411
480
Ø 99 x 119 mm (1 kg)
475
840
900
Ø 153 x 155 mm (A9)
1500
2600
2800
Ø 153 x 177 mm (A10)
1650
3000
3160