Kiraz Konservesi

Paylaş

Kiraz Konservesi

Kiraz, Su, Şeker*, Yapı Düzenleyici Kalsiyum Klorür (E509), Asitlik Düzenleyici Sitrik Asit (E330)
*Sözleşmeye göre hafif şuruplu, şuruplu veya ağır şuruplu olarak üretilebilir.

Yetiştiği Bölgeler

Manisa, Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar, Ankara, Çorum, Isparta, Antalya, Konya, Niğde, Adana

Hasat Dönemleri

Haziran, Temmuz

Beyan

GDO İçermez.
Alerjen İçermez.
Vegan.
Vejetaryen.
Radyasyon uygulanmamıştır.

Ürün Özellikleri

pH < 3,5
Hafif Şurup (14- 17 °Bx)
Şurup (17- 19 °Bx)
Ağır Şurup (20-24 °Bx)

Raf Ömrü (ay)

36

Menşei

Türkiye

Teneke Boyutu

Süzme (g)

Net (g)

Brüt (g)

Ø 73 x 110 mm (420 g)
221
425
480
Ø 99 x 119 mm (1 kg)
440
810
900
Ø 153 x 177 mm (A10)
1650
3000
3160
Ø 153 x 242 mm (5 kg)
2500
4200
4600