Mandalina Dilim Konservesi

Paylaş

Mandalina Dilim Konservesi

Mandalina, Su, Şeker*, Yapı Düzenleyici Kalsiyum Klorür (E509), Asitlik Düzenleyici Sitrik Asit (E330)

*Sözleşmeye göre hafif şuruplu olarak üretilebilir.

Yetiştiği Bölgeler

İzmir, Aydın, Mersin, Adana, Antakya

Hasat Dönemleri

Kasım, Aralık, Ocak

Beyan

GDO İçermez.
Alerjen İçermez.
Vegan.
Vejetaryen.
Radyasyon uygulanmamıştır.

Ürün Özellikleri

pH < 3,5

Hafif Şurup (14-17 °Bx)
Şurup (17-19 °Bx)

Kırık:
%5
%10
%15
%20

Raf Ömrü (ay)

36

Menşei

Türkiye

Teneke Boyutu

Süzme (g)

Net (g)

Brüt (g)

Ø 73 x 80 mm (300 g)
175
312
400
Ø 73 x 110 mm (420 g)
230
411
480
Ø 99 x 119 mm (1 kg)
475
840
900
Ø 153 x 155 mm (A9)
1500
2600
2800
Ø 153 x 177 mm (A10)
1650
3000
3160